Actief bezig zijn is voor iedereen goed.

Deelnemers SHC schilderen( dinsdag groep)

Wil je graag actief bezig zijn, je kunt deelnemer-vrijwilliger worden bij het senioren Hobby Centrum-Mill. Het is prettig om gelukkig te zijn in de omgeving waar je woont. We hebben meer dan 25 hobby mogelijkheden in de aanbieden. Het gezamenlijk uitoefenen van hobby’s is het middel om de sociale contacten tussen senioren en medioren te bevorderen. Kern punt is dat “niets meer moet”. Samen doen, samen delen, samen creatief bezig zijn, met je eigen leeftijdsgenoten. Zodat men betrokken blijft bij het sociale leven binnen onze gemeenschap. Achterliggende gedachte van het Senioren Hobby Centrum is dat mensen contact blijven houden met andere mensen in een sociaal maatschappelijk klimaat. Voor iedere medior en senior is er een plek in ons centrum.

Deze doelstelling trachten wij te bereiken d.m.v. het aanbieden van de volgende hobby’s: bloemschikken, boetseren, creatieve vaardigheden (quilten-textiel), fotografie, film-video, muziek-gitaar, glas in lood, hout, metaal, fries houtsnijden, koken, stamboom café, lezen, tekenen, schilderen, talen: Duits, Spaans en Engels, koper-bewerking, modelbouw-hout en natuur excursie.
Voor meer informatie: www.seniorenhobbycentrum.nl – www.jeugdhobbycentrum.nl – bestuur@seniorenhobbycentrum.nl – Leden adm. Ans Bardoel e-mail: info@seniorenhobbycentrum.nl T. 06-34484961