Met het Senioren Hobby Centrum het nieuwe jaar in !

Foto: Cor v.d. Weem

Over ruim anderhalve maand zitten we weer gezellig bij elkaar met een oliebol en een glaasje prosecco. En natuurlijk worden dan ook de goede voornemens en wensen voor het nieuwe jaar geuit. Als je net als ik ben, dan schiet op zo’n moment door je hoofd dat sommige goede voornemens ook dit jaar weer op het lijstje moeten worden gezet. Wensen die je niet hebt kunnen voltooien: stoppen met roken, afvallen, je ouders vaker bezoeken, je boek schrijven, deelnemer worden van het Senioren Hobby Centrum? Waar komt dat uitstelgedrag vandaan en beter, wat kun je eraan doen?
Uitstellen betekent dat je niet begint met iets dat je wilt of moet gaan doen.

Ik heb eerst mijn bureau leeggemaakt. Alle papieren eraf gehaald zodat er ruimte ontstond om na te denken. Daarna ben ik met het kopje koffie achter de pc gaan zitten. Ik bedacht me dat ik iemand nog een vraag wilde stellen en heb de mailbox geopend en de mail geschreven. Om een lang verhaal kort te houden, toen ik na de lunch mijn jas aandeed om boodschappen te gaan doen, dacht ik nog even aan de blog: O ja, die wil ik vandaag schrijven.

Daarom wacht niet tot morgen om nu deelnemer te worden van het Senioren Hobby Centrum in Mill. Kom eens vrijblijvend een kijkje nemen bij het SHC ,daar kunt u kennismaken met ruim 22 verschillende hobby’s. Zo gaan we binnenkort starten ( bij voldoende deelnemers ) met Fries houtsnijtechnieken.  Zeer mooie hobby. Iedereen vanaf 50 jaar en uit de wijde omgeving is hartelijk welkom om eens te komen kijken. Geïnteresseerd in deze nieuwe “wereld “. Bel of mail even Ans Bardoel T.06-34484962- info@seniorenhobbycentrum.nl / bestuur@seniorenhobbycentrum.nl – meer info: website www.seniorenhobbycentrum.nl.