Nieuwe hobby’s


Het nieuwe seizoen ging van start met maar liefst 4 nieuwe hobby’s.

 

Film2Film/video

Met je telefoon, tablet, digitaal fototoestel of video/filmcamera kun je mooie opnames maken welke je middels gratis programma’s kunt omzetten in een leuke film met teksten, muziek en animaties.

Onder deskundige leiding van Hen Daams, leer je elke 2e maandagavond van de maand van 18.30 – 20.30 uur de begrippen als importeren en structureren voor montage, beelden bewerken met titels, effecten, filters en overgangen, het samenstellen van een compositie en een montage.

franse taalFranse taal

De oproep voor een teamleider Franse taal bracht ons in contact met Geeranne Gimbrère.

2x Per maand in de even weken op donderdagavond van 18.30 – 20.00 uur leert zij de deelnemers in de Franse taal te communiceren met elkaar, converseren over de dagelijkse dingen, reizen en hobby’s, Franse muziek en nog veel meer.

 

SAM_3475Quilten

Dit is een handwerktechniek die je zowel met de hand als met de naaimachine kunt toepassen. 2x Per maand in de oneven weken op woensdagmiddag van 14.00 – 16.00 uur leert u, onder deskundige leiding van teamleider Tonnie Knoops, de basisvaardigheden van het quilten met de hand.

 

 

SHC_compilatieSenioren Hobby Band

Teamleider Theo Josemanders heeft deze band georganiseerd en repeteert 2x per maand in de even weken op woensdagochtend van 08.30 – 12.00 uur met de deelnemers van deze band. De samenstelling van de band zijn mannen en vrouwen die graag voor plezier wat muziek willen maken. Noten lezen is hierbij geen noodzaak.

Het motto van de band: samen gezellig repeteren en muziek maken. In de toekomst zal de band mogelijk ook naar buiten op gaan treden.