Nieuwjaarsreceptie en 10 jaar SHC


Maandagavond 4 januari 2016, op locatie Fitland Mill, hield het Senioren Hobby Centrum Mill en Sint Hubert haar jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie, ditmaal met een feestelijk tintje i.v.m. 10 jaar SHC.
Meer dan 200 aanwezigen, waaronder de oprichters, de partners van onze deelnemers en genodigden, genoten van een avondvullend programma.

Zo was er een terugblik in de tijd door mede oprichter en oud voorzitter Theo Gerrits en een toelichting over het huidige en toekomstige Senioren Hobby Centrum door voorzitter Ton Ermers. Op dit heuglijke feit en op het nieuwe jaar 2016 werd een gezamenlijke toast uitgebracht. De avond vervolgde met het debuut optreden van de onlangs opgerichte Senioren Hobby Band. Tijdens dit optreden was er de mogelijkheid om diverse werkstukken van de hobby’s te bekijken. De tentoonstelling werd zeer gewaardeerd door de vele enthousiaste bezoekers.

Gebruikelijk is dat de “vrijwilliger van het jaar van het SHC” bekend wordt gemaakt. Dit jaar heeft Piet van de Oever de trofee, gemaakt door Adrie de Backer, in ontvangst mogen nemen. Piet is een man die vanaf de oprichting van het SHC altijd klaar staat. De voorzitter sprak zijn waardering uit voor het vele werk dat Piet in de afgelopen jaren heeft verricht en ook zijn vrouw Maria werd verrast met een mooi boeket.

Hierna volgde het verrassende optreden van Pietje de Grondwerker oftewel Pieter van de Elzen. Zoals altijd werd er veel gelachen om zijn buut, op zijn Zellands en het Mills. Een verhaal over en van het Senioren Hobby Centrum dat met groot applaus werd ontvangen.

Het Senioren Hobby Centrum kan terugkijken op een zeer geslaagde, sfeervolle en gezellige avond.