Persbericht 52-2019

SHC start na de zomervakantie met een derde groep Engelse Taal.

Nieuwe muziek, boeken en films kunnen ontdekken, een aardig woordje over de grens spreken op vakantie, talen leren verrijkt je wereld.  Meertaligheid brengt ook op vele andere vlakken voordelen met zich mee. Het Senioren Hobby Centrum heeft diverse taal groepen o.a. Duits, Frans, Spaans en Engels . Gezien er een wachtlijst is van geïnteresseerden Engelse taal starten we nu met een derde groep, van maximaal 10 personen.  De teamleidster ( een deskundige) zal maandag 2 september starten, daarna elke maandag van 9.30 – 11.00 uur in de maanden september, oktober en november.

Om een taal helemaal te kunnen doorgronden, is het natuurlijk belangrijk dat je je verdiept in grammatica. Maar dat gaan we minimaal doen, we gaan samen zinnen maken, samen elkaar aanvullen, samen met elkaar leren praten op een manier dat dit voor een ieder te begrijpen is. Op speelse wijze wordt in rap tempo de woordenschat en het gevoel voor een goede uitspraak verbeterd. Dan is  taal leren geen opgave, maar een hobby.

Het belangrijkste is dat je er graag mee bezig bent. Ook iets voor u? Het niveau is A1/A2 volgens ERK[Europees niveau] Dit is gelijk aan beginners niveau. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Vol=vol. Geïnteresseerd – Bel of mail Ans Bardoel T.06-34484962- info@seniorenhobbycentrum.nl / bestuur@seniorenhobbycentrum.nl  – meer info: website www.seniorenhobbycentrum.nl / www.jeugdhobbycentrum.nl