Persbericht 4 – 2021

Pak de regie in eigen handen, kom naar het SHC Mill.

Proactief zijn, betekent de regie pakken. Keuzes maken en daar de verantwoordelijkheid voor nemen. Omstandigheden kunt u niet altijd bepalen. Wel kunt u bepalen hoe u met omstandigheden omgaat. Wie proactief is, heeft meer controle, voelt zich zelfverzekerder en krijgt meer invloed.

De tegenhanger van proactief is reactief. In dat geval bepaalt de ander wat u gaat doen of wordt uw gedrag veroorzaakt door de ontstane situatie. Mensen die reactief zijn ingesteld roepen vaak zaken als: Je moet het leven maar nemen zoals het is, het is niet anders, ik kan er niets aan doen. Kun je leren anticiperen? Dat is een goede vraag. Natuurlijk is dat te leren: door niet te leven bij de waan van de dag.

Wat ik vandaag kan doen, doe ik vandaag, wat ik deze week kan doen, doe ik deze week, wat ik deze maand kan doen, doe ik deze maand, wat ik vandaag kan nalaten doe ik op een andere dag, wat ik vandaag zie aankomen, daar bedenk ik vandaag de nodige maatregelen voor.

Anders gezegd:

Begin vandaag en wordt deelnemer van het Senioren Hobby Centrum in Mill . Daar is leven, daar is het genieten, daar vergeet je de zorgen van gisteren, vandaag en morgen . Zin om ook deelnemer te worden? We bieden 22 hobby’s aan, er zijn altijd deskundige teamleiders  aanwezig en er heerst een ontspannen sfeer. Vanaf 50 jaar ben je hartelijk welkom, het is geen vereiste dat je een inwoner bent van de gemeente Mill en Sint Hubert. Gezien corona pandemie even nu “stilte” op ons centrum.

We hopen zeer snel weer te kunnen opstarten. Nieuwsgierig of er iets voor je bij is, kijk op de site voor een overzicht van alle hobby’s.  Bel of mail Ans Bardoel  leden administratie 06-34484961 info@seniorenhobbycentrum.nl  / www.seniorenhobbycentrum.nl /www.jeugdhobbycentrum.nl