Persbericht 65 – 2019

Reparatie Hobby Centrum en Inloop Computer Café gaan samen .

De specialisten van het Hobby Reparatie Centrum (SHC) Mill – Hoogstraat 17 staan weer klaar voor u op vrijdag 27 september. – 13.30-15.00 uur. Wat is de doelstelling?

Kleding, meubels, elektrische apparaten, gebruiksvoorwerpen en speelgoed proberen we te repareren. Ook dingen waar bijna niets mis mee is en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. Reparatiekennis verdwijnt snel. Spullen worden langer bruikbaar gemaakt en hoeven niet te worden weggegooid.  Door het repareren te promoten, wil het  SHC bijdragen aan het verkleinen van de afvalbergen. Een ieder is welkom, geen leeftijd grens, men hoeft geen lid te zijn van het SHC of welke andere organisatie.

Voor al uw computervragen kunt u ook “inlopen” bij de deskundige begeleiders van het Inloop Computer Café  -SHC Hoogstraat 17 . Iedereen kan hier terecht. Het inloop computer café is geopend op de laatste vrijdag van de maand 13.30-15.00 uur U kunt o.a. met de volgende vragen of problemen bij ons terecht:

Hoe krijgt u programma’s op uw computer/laptop/tablet? U snapt de programma’s op uw computer/laptop/tablet niet. U wilt juist veel meer weten en hebt vragen over het gebruik, programma’s en mogelijkheden van e-mail, Internet, Excel, PowerPoint enz.

Hoe beveiligt u uw computer/laptop/tablet optimaal? Inbouwen van een (betere) harde schijf? Meer geheugen? Betere grafische kaart? Hoe moet ik een email adres aanmaken? Hoe moet ik een email versturen. Wat is een bijlage? Wat is een Word- PDF bestand?

Indien uw vraag niet direct beantwoord kan worden helpen wij zoeken naar het antwoord hierop.