Persbericht 66 – 2019

Hobbybeurs DoeWat –  uniek in de regio.

Op zondag 6 oktober vindt in de Evenementenhal van City Resort – Hoogveldseweg 1  5451 AA –Mill van 11.00-17.00 uur de jaarlijkse beurs Hobby DoeWat plaats. Een van de grootste hobby –vrije tijds  beurs  in Zuid Nederland. Mensen van alle leeftijden kunnen hier kennismaken met hobby’s – verzamelingen of andere liefhebberijen. Er is volop  gratis parkeergelegenheid. De beurs is een en al dynamiek en staat in het teken van beleven, genieten, proberen en ervaren.

Elk jaar ( al weer voor de 33ste keer) organiseert het Senioren Hobby Centrum Mill en Sint Hubert (SHC- Mill) deze hobby- en vrije tijd beurs  De beurs is bedoeld voor mensen van alle leeftijden. Ben je op zoek naar een nieuwe creatieve hobby,  experts of mede-creatievelingen? Dan is Hobby Beurs DoeWat het moment. Breien, haken, tekenen, schilderen, knutselen en nog véél meer: hier vind je dé inspiratie voor alle hobby’s, voor jong en oud. Dus ga er goed voor zitten, laat je verrassen, inspireren én stroop die mouwen maar alvast op!

Heeft u een hobby waarvan u ook zo geniet, dan mag u de beurs Hobby DoeWat zeker niet missen. Als creatieveling kunt u terecht bij meer dan 100 standhouders, geëtaleerd op meer dan 120 tafels, Hobby DoeWat biedt teveel om op te noemen. Zo halen verzamelaars hun creatieve hart op bij de vele kramen die tot de nok toe gevuld zijn. En creëren modelbouwers traditiegetrouw op schaal hun eigen wereld.

Beurs Hobby DoeWat is als geen ander een beurs voor de hele familie! Of u nu op zoek bent naar ideeën om kaarten te maken of  interesse heeft in schilderen, mode, sieraden maken, fotografie of modelbouw. Laat u voorlichten .Bent u op zoek naar nieuwe creatieve hobby mogelijkheden, de spotlight staat hier op de laatste trends, technieken en mooiste materialen voor uw passie. Deel uw enthousiasme met anderen en ga lekker kijken in een van de vele workshops. De beurs is voor iedereen makkelijk toegankelijk, jong en oud. De beurs breed is opgezet; er is een grote variatie.

Het gaat er altijd gezellig aan toe, vooral ook op het ontmoetingsplein met zijn eigen horecavoorziening. 

Gewoon teveel om op te noemen, je moet gewoon maar eens komen kijken. Met de herfst en winter voor de deur kan dit het begin zijn van een mooie en plezierige vrije tijdsbesteding.”