Persbericht Hobby DoeWat

Hobbybeurs DoeWat in Mill, volop inspiratie voor een nieuwe hobby.

Op de 1ste zondag in de maand oktober ( 6 okt. 2019) vindt de jaarlijkse beurs Hobby DoeWat plaats, een van de grootste hobby beurzen in Zuid Nederland. Mensen van alle leeftijden kunnen hier kennismaken met hobby’s, verzamelingen of andere liefhebberijen. De toegang is gratis voor kinderen t/m 12 jaar, ouderen betalen 3,50 euro per persoon.

Elk jaar ( al weer voor de 33ste keer) organiseert de Senioren Hobby Club Mill en Sint Hubert (SHC- Mill) een hobby-vrije tijds beurs in de sporthal van City Resort ( is nieuw) De beurs is bedoeld voor mensen van alle leeftijden. Van 11:00 tot 17:00 uur kunnen zij hier kennis maken met leuke vrijetijdsbestedingen, zoals hobby’s en verzamelingen.

Heeft u een hobby waarvan u ook zo geniet, dan mag u de beurs Hobby DoeWat zeker niet missen. Als creatieveling kunt u terecht bij meer dan 100 standhouders, geëtaleerd op meer dan 130 tafels, Ook kunt u voor praktisch elke hobby materialen aanschaffen. Hobby DoeWat biedt teveel om op te noemen. Zo halen verzamelaars hun creatieve hart op bij de vele kramen die tot de nok toe gevuld zijn. En creëren modelbouwers traditiegetrouw op schaal hun eigen wereld.

Mensen ontdekken hier hun hobby

Het doel is vooral mensen die met hun vrije tijd niet goed raad weten iets mee te geven, hen te stimuleren. Het ligt me niet, dat kan ik niet, dat willen we graag doorbreken. Soms heeft men het zelfs nooit geprobeerd. Wij zeggen: Probeer het eens. Stel jezelf kleine doelen; ga eens even net iets anders doen. Vaak blijkt men aangenaam verrast door te ontdekken bepaalde dingen juist wel goed te kunnen! Velen ontdekken hier hun nieuwe hobby. Dat maakt hun leven interessanter en leuker. Men heeft iets omhanden.”

Veelal handwerk

Op de beurs zien we vele tientallen verschillende hobby’s. De verscheidenheid is groot en varieert van het klassieke boetseren en kantklossen tot het moderne schilderen met airbrush technieken. Er zijn edelsmeden en houtbewerkers. Gewoon teveel om op te noemen, je moet gewoon meedoen of komen kijken. Met de herfst en winter voor de deur kan dit het begin zijn van een mooie en plezierige vrije tijdsbesteding

Voor meer info : hobbydoewat@seniorenhobbycentrum.nl  -06.40892059  – o.a. voor aanmelden standhouders  ( kosten € 10,– per tafellengte van 2 mtr.) –  Info@seniorenhobbycentrum.nl /  Bestuur@seniorenhobbycentrum.nl  /  jeugd@hobbycentrum.nl