Persbericht SHC 15 – 2021

Op herhaling: de expositie Beestenboel van de Hobbygroepen Schilderen en Quilten van het Senioren Hobby Centrum.

Vorig jaar is deze expositie ook tentoongesteld in Myllesweerd, doordat men toen voor het eerst te maken kregen met de maatregelen rond het Coronavirus zijn veel mensen niet in de gelegenheid geweest om deze mooie expositie te zien. Daarom worden in de maanden maart en april de werkstukken van de quilthobbygroep en de schilderijen van de deelnemers van de dinsdagmiddag nogmaals tentoongesteld. Het thema is “Beestenboel”.

Allerlei beesten zijn er te  bewonderen, in olieverf, acryl en mixed media, van lapjes stof, kantjes en geborduurd, het zijn dieren die realistisch worden weergegeven en fantasiebeestjes. De miniquilten zijn handmatig of machinaal gemaakt. De quilters komen eens in de maand bij elkaar op de woensdagmiddag en worden begeleid door teamleider Tonnie Knoops.

De schilders komen elke 2 weken samen en schilderen op dinsdagmiddag waarvan Marian Govers-Jilesen de teamleider is. De expositie is vrij te bezoeken tijdens de openingsuren van Myllesweerd in de maanden maart en april. We raden u aan om op de site van Myllesweerd te kijken voor de actuele openingstijden en voorschriften i.v.m. de Corona maatregelen.