Wat gaan we VANDAAG doen?

Omdat gisteren voorbij is en morgen lonkt. Vandaag is waar het om draait, iedere dag opnieuw. Doordat we leven in het Coronatijdperk hebben we tijd om de kleine dingen te zien, oog te hebben voor de natuur tijdens een wandeling, en kunnen we meer tijd besteden aan hobby’s.  Het leven vieren, alles met hart en ziel doen. 

Vandaag kun je ook een kijkje nemen voor informatie over het Senioren Hobby Centrum Mill op de site www.seniorenhobbycentrum.nl

Misschien ontdek je wel een hobby waar je meer over wilt weten of die je graag in groepsverband wilt doen om elkaar te stimuleren. Er is altijd een deskundige teamleider aanwezig om de groep te begeleiden.

We bieden 22 hobby’s aan, en er heerst een ontspannen sfeer. Vanaf 50 jaar ben je hartelijk welkom, het is geen vereiste dat je een inwoner bent van de gemeente Mill en Sint Hubert. Gezien corona pandemie even nu “stilte” op ons centrum.

We hopen zeer snel weer te kunnen opstarten. Nieuwsgierig of er iets voor je bij  bel of mail Ans Bardoel  leden administratie 06-34484961 info@seniorenhobbycentrum.nl  / www.seniorenhobbycentrum.nl /www.jeugdhobbycentrum.