Beste Deelnemers – vrijwilligers en sympathisanten van het Senioren/ Jeugd Hobby Centrum.

Wij hebben een bijzonder, eenmalig verzoek voor een gelddonatie. Waarom? Het zal u duidelijk zijn dat wij door de corona pandemie in financiële problemen terecht zijn gekomen. Normaal gesproken zouden wij u in september een nota toegestuurd hebben als u deelneemt aan een hobby. Opbrengst ongeveer € 23.000 . We hebben dit niet gedaan, omdat de regelgeving rondom corona onduidelijk was. Na 3 weken actief te zijn geweest moesten we helaas weer stoppen. Inschatting-verwachting dat we voor 1 september 2021 niet meer open gaan. Dus geen inkomsten voor het seizoen 2020-2021, maar onze vaste lasten gaan grotendeels door.

Wat hebben we al ondernomen:

Stap 1: de huisvesting kosten zijn ongeveer €1300, – per maand. In maart 2020 hebben we aan onze huurbaas ( gemeente Mill ) een verzoek ingediend om de huur tijdelijk stop te zitten. Ambtelijke molens draaien langzaam !  Verwachting is dat we deze dagen een positief antwoord gaan ontvangen.

Stap 2: in okt.-nov. zijn we een sponsor actie gaan organiseren – resultaat dat het bedrijfsleven zeer positief hierop reageerde. Ondanks dat vele bedrijven het zelf moeilijk hadden mochten wij voor 99% een ja te horen krijgen. Inmiddels is het duidelijk dat we met stap 1 en 2 het nog niet redden. Diverse verenigingen hebben wel hun jaar contributie nota verstuurd. Enkele van u hebben toch spontaan betaald. Hier nog dank voor.

Stap 3 : Dat wij aan u allen een eenmalige donatie vragen.

En onder alle denken wij aan:

·         De Vrijwilligers : de bestuursleden- beheerders – commissie leden – teamleiders;

·         De deelnemers;

·         De ouders van onze jeugdleden;

·         Sympathisanten.

Wilt u eenmalig een bedrag doneren, zodat we de SHC/JHC formule kunnen behouden? Leuk is anders, maar met een gezamenlijk inzet zijn we in staat de last te verdelen, en de schade zo te minimaliseren.

We hebben uitgerekend als een ieder € 25 ,- doneert, dan zijn we verzekerd dat we de rekeningen tot 1 sept. 2021 kunnen betalen.

Dan zeggen we:  heel veel dank  – Bestuur Stichting bestuur Senioren Hobby Centrum

* Overboeking: Rabo Bank : Senioren Hobby Centrum : nl14 RABO  0118 2855 80 – Donatie 2021 SHC

* Contant (anoniem) kan ook, in een gesloten envelop – brievenbus Hoogstraat 17