Blijf actief, kom bij het Senioren Hobby Centrum in Mill.

De tijd gaat voor iedereen gelijk, soms duurt een dag kort en soms duurt de dag wat langer.  

We hebben het over het leven. Als ik er nu aan denk, komt er één vraag bij ons op: is dit voor iedereen hetzelfde? Nou, nee dat is het niet. Eigenlijk is iedereen nog steeds uniek. Het is belangrijk om te wijzen op de verschillen tussen actief ouder worden en passief ouder worden.

De mate waarin iemand actief blijft in zijn leven, heeft een grote impact op de omstandigheden die betrekking hebben op zijn staat van welzijn.

Het geluk is dat we in Mill het Senioren Hobbycentrum hebben, waar iedereen vanaf 50 jaar welkom is om bij elkaar te komen en samen een hobby verder uit te diepen, of te ontdekken. Deze ruimte voor experimenteren word je aangeboden, ongedwongen helpen we elkaar en er is altijd een deskundige teamleider bij elke hobby bijeenkomst voor uitleg, vragen enz.

Het aanbod is zeer ruim, we hebben 22 verschillende hobby’s. Op de site www.seniorenhobbycentrum.nl staat een overzicht en informatie over alle hobby’s.

Het SHC heeft een eigen werkplaats met allerlei machines die je onder deskundige leiding van een teamleider mag gebruiken. Mocht je interesse hebben in de digitale wereld, we hebben een computerlokaal, zoals je leest, mogelijkheden genoeg.

Het is GEEN vereiste dat je een inwoner bent van de gemeente Mill en Sint Hubert. Nieuwsgierig of er iets voor je bij is, Bel of mail Ans Bardoel  leden administratie 06-34484961 info@seniorenhobbycentrum.nl  / www.seniorenhobbycentrum.nl /www.jeugdhobbycentrum.nl