Genieten van je hobby bij het Senioren Hobby Centrum in Mill is ook vrijheid.

Vrijheid betekent dat je mag denken, zeggen en doen wat je zelf wilt. Iedereen in Nederland heeft dezelfde vrijheden. Dat betekent dat ook andere mensen mogen denken, zeggen en doen wat zij willen. Het is in ieder geval een woord dat veel mensen aanspreekt en inspireert. Voor veel mensen is vrijheid een positief iets, iets wat ze willen nastreven voor zichzelf en anderen. Vrijheid is een woord dat in veel verbanden gebruikt wordt. Maar wat is vrijheid precies ?  In de meest algemene zin verwijst vrijheid naar het feit dat je in elke situatie uit de mogelijkheden die er zijn vrij bent om te kiezen.

Vrijheid verwijzen naar de mate waarin mensen rechten van anderen respecteren die een bepaalde handelingsvrijheid gebaseerd op zelfbeschikking geven .

Vrijheid verwijzen naar het hebben van mogelijkheden.

Vrijheid verwijzen naar een sociale structuur waarbinnen anderen weinig beslissingen over jouw kunnen nemen en je weinig verplichtingen hebt tegenover anderen .

Vrijheid om te doen wat je leuk vindt, zonder dat je jezelf beperkt door vooroordelen van jezelf en anderen over wat kan en hoort.

Vrijheid is dat je deelnemer kunt worden van het Senioren Hobby Centrum in Mill. Vrij om te kiezen , wat jij leuk vindt.  Daar kunt je leven in vrijheid , daar is het genieten, daar vergeet je de zorgen van gisteren, vandaag en morgen . Zin om ook deelnemer te worden? We bieden 22 hobby’s aan, er zijn altijd deskundige teamleiders  aanwezig en er heerst een ontspannen sfeer. Het is geen vereiste dat je een inwoner bent van de gemeente Mill en Sint Hubert. Gezien corona pandemie even nu “stilte” op ons centrum. We hopen zeer snel weer te kunnen opstarten Nieuwsgierig of er iets voor je bij is, kijk op de site voor een overzicht van alle hobby’s.  Bel of mail Ans Bardoel  leden administratie 06-34484961 info@seniorenhobbycentrum.nl  / www.seniorenhobbycentrum.nl /www.jeugdhobbycentrum.nl