Ik ben actief bij het Senioren Hobby Centrum en voel me niet oud.

‘Je bent zo oud als je je voelt’ en ‘het leven begint bij veertig’. Want wanneer ben je oud?  Of wanneer ben je van middelbare leeftijd, dat klinkt wat vriendelijker dan oud. Uit een onderzoek blijkt dat men tegenwoordig vindt dat je van middelbare leeftijd bent als je 53 jaar oud bent.  Dat is een stuk ouder dan vroeger, toen vond men nog dat je met 41 al middelbaar was. Maar of mensen die zelf 53 zijn dat ook vinden, dat is de vraag.

Uit een ander onderzoek  laat zien dat het verschil maakt aan wie je het vraagt. Als je het vraagt aan mensen van tussen de 18 en 29, dan vinden ze iemand van 60 jaar oud. Vraag je het aan iemand van middelbare leeftijd, dan vinden ze iemand van 70 jaar oud. De ondervraagden waren het er over het algemeen over eens dat van middelbare leeftijd tegenwoordig meer een ‘state of mind’ is dan een getal. Hoe mensen zich gedragen bepaalt of je als oud of middelbaar wordt beschouwd. Mensen die er een actieve, gezonde levensstijl op na houden, worden minder snel als oud gezien.   Dit zijn ook de bevindingen van de deelnemers van het Senioren Hobby Centrum in Mill, we hebben de tijd voor een hobby, we worden hier deskundig begeleid en er is voldoende ruimte voor iedereen en alle hobby’s. We zullen heel blij zijn als we over een tijdje elkaar weer kunnen ontmoeten, we missen het enorm.

Je bent nooit te oud om deelnemer te worden van het Senioren Hobby Centrum in Mill. Begin vandaag  “wijs”, en wordt deelnemer van het Senioren Hobby Centrum in Mill . Daar is leven, daar is het genieten, daar vergeet je de zorgen van gisteren, vandaag en morgen . Zin om ook deelnemer te worden? We bieden 22 hobby’s aan, er zijn altijd deskundige teamleiders  aanwezig en er heerst een ontspannen sfeer. Het is geen vereiste dat je een inwoner bent van de gemeente Mill en Sint Hubert. Gezien corona pandemie even nu “stilte” op ons centrum. We hopen zeer snel weer te kunnen opstarten Nieuwsgierig of er iets voor je bij is, kijk op de site voor een overzicht van alle hobby’s.  Bel of mail Ans Bardoel  leden administratie 06-34484961 info@seniorenhobbycentrum.nl  / www.seniorenhobbycentrum.nl /www.jeugdhobbycentrum.nl