In september start het SHC in Mill met het nieuwe seizoen.

Langzaam krabbelt Nederland op dankzij het vaccin. Maar normaal leven, hoe doen we dat ook al weer? Wat er niet meer is, weten we allemaal. Het geluk van het vinden van dat vrije plekje op een overvol terras. Drie natte zoenen van die ene oom. Maar straks, wordt alles anders, of eigenlijk: weer normaal. Toch? Sommigen verloren geliefden of hun werk door corona, anderen zagen druk op hun relatie ontstaan. Eenzaamheid sloeg toe. Dat is straks niet in één keer weg. Als ons een jaar geleden was gezegd dat we tien maanden afstand zouden moeten houden, hadden we dat absurd gevonden. Door gebruik te maken van die veerkracht is het mogelijk om ook nu te genieten.

Maar ondertussen lijken we als samenleving ook veranderd. Een toespraak van de premier uit het torentje, uniek in de geschiedenis, werd verstoord door mensen die tegen zijn beleid zijn. Veiligheidsdienst AIVD maakt zich zorgen over zulke mensen, geradicaliseerd als ze zijn vanwege meningsverschillen over corona en de aanpak van die ziekte. De politie trok aan de bel over mensen die zo fel tegen de overheid zijn, dat ze met agenten op de vuist gaan – met verbazing zag de politie hoe zelfs de ogenschijnlijk doorsneebuurman losging.

Maar betere tijden komen eraan. Het Senioren Hobby Centrum  opent op Maandag 6 September de deuren voor haast alle Hobby groepen , en het  Inloop computer Café, Hobby Reparatie Centrum, en Jeugd Hobby Centrum gaan weer starten. Zin om mee te doen? Even informeren bij Ans Bardoel. Leden adm. Info@seniorenhobbycentrum.nl tel. 06. 34484961 Mogelijk dat er nog plaats is voor jou bij een hobbygroep. Meer info: zie www.seniorenhobbycentrum.nl / jeugd@seniorenhobbycentrum.nl