JE MOET HELEMAAL NIETS, MAAR MAG HEEL VEEL bij het SHC MILL.

Heb je het gevoel dat je van alles moet? Kun je niet stil zitten en gewoon niets doen? Ontdek waarom je helemaal niets moet, ontwikkel een gevoel van vrijheid en krijg weer rust. Het kan even duren tot je eraan gewend bent, maar daarna is het genieten.

De meeste mensen zijn veel vrijer dan ze zichzelf laten geloven. Door je hoofd te vullen met allerlei mentale ballast kun je het gevoel krijgen dat je gevangen zit in een leven waarin je van alles moet. Terwijl je eigenlijk vrij bent om te doen en laten wat je zelf wilt. In essentie is niets in het leven verplicht, je kunt doen wat je wilt. Er is echter wel altijd een wet van oorzaak en gevolg van kracht. Dat betekent dat al jouw gedachten, woorden en daden resultaten teweegbrengen.

Wees kritisch naar jezelf, vraag jezelf direct af waarom jij dan denkt dat het moet. Besef dat niets moet, en dat er dus altijd een alternatief is. Je hebt keuze, en waarschijnlijk meer keuzes dan je in eerste instantie denkt. En keuze betekent …..vrijheid.

Deze keuze is om deelnemer te worden van het Senioren Hobby Centrum in Mill.  Hier moet niets, hier ben jij vrij, hier mag jij zelf veel bepalen. Het Senioren Hobby Centrum in Mill biedt meer dan 23 verschillende hobby’s aan. Hier krijg je steun en wellicht een maatje die met je meedoet.

Ben je toe aan positieve veranderingen, begin er dan meteen mee en wacht niet tot morgen. Je bent hartelijk welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen. Binnenkort hopen we weer te kunnen gaan starten, gezien de corona maatregelen.  Bel of mail Ans Bardoel  leden administratie 06-34484961 info@seniorenhobbycentrum.nl  Meer info www.seniorenhobbycentrum.n. / www.jeugdhobbycentrum.nl