Nieuwsbrief 48 – 2021

Volop creativiteit bij het SENIOREN HOBBY CENTRUM – Mill.

Creativiteit is iets nieuws zien, iets nieuws vinden en iets nieuws doen of maken. Daarmee is creativiteit dus meer dan een manier van waarnemen, denken of doen. In onze definitie is creativiteit juist een combinatie van deze drie.

Strikt genomen kun je zeggen dat iemand die telkens nieuwe kansen ziet, erg creatief is. Net zoals iemand die vaak met heel originele ideeën komt. In onze omschrijving van creativiteit draait het juist om de combinatie van deze drie dingen. Waarnemen, denken én doen. Een idee alleen is niets. Je moet er ook wat van maken. Kustenaars kijken op een nieuwe manier naar de wereld om hen heen en geven daar uiting aan op een oorspronkelijke manier. Kunstenaars maken iets nieuws. Soms begint dat met een idee. Maar soms begint dat ook gewoon met het materiaal.

Iedere organisatie heeft zijn creatievelingen. Het zijn de mensen die altijd met nieuwe ideeën komen. Het zijn de mensen die vragen ‘waarom doen we het eigenlijk zo?

Constructieve ontevredenheid met je omgeving, met je mogelijkheden, met je werk en met je product betekent dat je voortdurend zoekt naar wat beter kan.

Bij het SENIOREN HOBBY CENTRUM kun je je creativiteit ontwikkelen en ontdekken. Een grote voordeel is dat er altijd deskundige teamleiders aanwezig zijn voor je vragen. Het Senioren Hobby Centrum in Mill  is een unieke,  succesvolle formule. We hebben meer dan 20 hobby mogelijkheden, zowel overdag als in de avonduren. Samen met je leeftijd genoten bezig zijn met een hobby.

Nieuwsgierig of er iets voor je bij is, kijk op de site voor een overzicht van alle hobby’s.  Bel of mail Ans Bardoel  leden administratie 06-34484961 info@seniorenhobbycentrum.nl  / www.seniorenhobbycentrum.nl /www.jeugdhobbycentrum.nl