Ontdek je creativiteit bij het Senioren Hobby Centrum.

Creativiteit is iets nieuws zien, iets nieuws vinden en iets nieuws doen of maken. Strikt genomen kun je zeggen dat iemand die telkens nieuwe kansen ziet, erg creatief is. Het is vaak de combinatie van deze drie dingen: Waarnemen, denken én doen.

Creativiteit beperkt zich niet alleen tot de kunst. Veel mensen zijn creatief in hun levenswandel. Ze zien mogelijkheden, ze dromen en maken die dromen waar. Wat wil je echt? Vervolgens ga je die wens verbeelden. Dat is een creatief proces. Je gaat je voorstellen hoe het zou zijn als je wens gerealiseerd is. En dan ga je er met mensen over praten. Ook dat is een creatief proces. Mensen gaan met je mee denken, ze brengen je op ideeën, ze houden je een spiegel voor. En zo ontstaat een plan, daarna komt het aan op doorzettingsvermogen.  Je kunt je creativiteit ontdekken of verder specialiseren bij het Senioren Hobbycentrum, we beschikken over eigen werkruimtes, apparatuur en deskundige begeleiding door vrijwilligers. Elke hobby wordt uitgeoefend op een vast dagdeel. Dit kan overdag of ’s avonds zijn. Sommige hobby’s worden wekelijks aangeboden andere 2 wekelijks of elke maand. Ook inwoners buiten de Gemeente Mill zijn hartelijk welkom.

In totaal bieden we 22 verschillende hobby’s aan, in een gezellige ontspannen omgeving. Voor een totaaloverzicht van al onze activiteiten vind je meer informatie via de site:info@seniorenhobbycentrum.nl  / www.seniorenhobbycentrum.nl /www.jeugdhobbycentrum.nl Ook kun je bellen naar Ans Bardoel van de leden administratie SHC tel. 06-34484961