Persbericht 36 – 2021

Waarom  –  waardoor deelnemer van het SENIOREN HOBBY CENTRUM?

Wat is er fout aan de zin ‘Waarom zijn de bananen krom?’ Wat is eigenlijk het verschil tussen ‘waardoor’ en ‘waarom’? Het woord ‘waardoor’ vraagt naar een oorzaak: iets wordt veroorzaakt door iets anders. ‘Waarom’ vraagt naar een reden: je doet iets om die reden. Wat is dan precies het verschil tussen een oorzaak en een reden? Waarom deelnemer bij het SHC:

Ik heb al een hobby maar vind het fijn om met andere mensen ervaringen uit te wisselen. Het is prettig dat er altijd een deskundige teamleider aanwezig is voor vragen.

Waardoor deelnemer bij het SHC: Ik krijg binnenkort meer vrije tijd en ben op zoek naar een hobby. Thuis ontbreekt ruimte voor mijn hobby. Ik heb niet alle machines om mijn hobby te kunnen uitoefenen. Ik krijg leuke verhalen te horen van mensen in mijn omgeving die al deelnemer zijn. Veel mensen gebruiken woorden als ‘waardoor’ en ‘waarom’ geheel onterecht door elkaar. De antwoorden kunnen soms bij alle 2 de vragen en overlappen elkaar.

Het verschil is moeilijk waarom of waardoor je deelnemer wordt bij het SHC, maar een ding is duidelijk: iedereen van 50 jaar is hartelijk welkom of je nu in onze gemeente woont of wat verder weg.  Snap u het nog? Laten we het gewoon houden, wordt deelnemers van het Senioren Hobby Centrum.

We bieden 22 hobby’s aan, en er heerst een ontspannen sfeer. Niets moet, alles mag.  Een belangrijke tip, mocht je interesse hebben voor deelname aan een hobby, meld je op tijd aan. We hebben per groep een maximaal aantal deelnemers. Als de groep vol is, word je in overleg op de wachtlijst gezet.

Momenteel is het Senioren Hobby Centrum nog gesloten door Corona, maar je aanmelden via de ledenadministratie is belangrijk voor deelname in het nieuwe seizoen, we staan dan voor je klaar. We gaan maandag 6 september van start. Nieuwsgierig of er iets voor je bij is, kijk op de site voor een overzicht van alle hobby’s.  Bel of mail Ans Bardoel  leden administratie 06-34484961 info@seniorenhobbycentrum.nl  / www.seniorenhobbycentrum.nl /www.jeugdhobbycentrum.