Persbericht 76 – 2021

Ik heb tijd voor leuke dingen wat zou ik kunnen doen?

Vraag je je af: ‘Wat kan ik doen?’ Vaak heb je eindelijk tijd om leuke dingen te doen, maar dan is je inspiratie ineens als sneeuw voor de zon verdwenen.  We hebben wat inspiratie voor leuke ideeën om te doen voor je op een rij gezet.

  1. Een vakantie uitzoeken. We horen je denken: ‘Waar kan ik met alle delta-varianten überhaupt heen?’ Ook al kunnen we niet overal makkelijk heen vanwege corona, een vakantie uitzoeken voor later in het jaar is altijd leuk.
  2. Je kledingkast opruimen. Trek jij ook altijd aan wat bovenop je stapel is? Hoog tijd voor een grote schoonmaak, als je geen idee hebt wat te doen vandaag.
  3. Spreek af met die vriend of vriendin die je lang niet meer hebt gezien. 
  4. Maak een uitgebreide brunch en nodig iemand uit.
  5. Maak een boswandeling.  Neem een warme thermoskan koffie of thee mee en wat lekkers voor onderweg.
  6. Lees ein-de-lijk weer eens een boek. Als je je verveelt, is Netflix vaak de meest logische oplossing. Maar als je je afvraagt: wat te doen vandaag? Dan is dat hét moment om lekker op de bank te kruipen met een fijn boek.

7. Houd een grote schoonmaak en opruimdag.  Die kasten en andere ruimtes waar je al je troep bewaart moeten er toch echt aan geloven.

  1. Ga koffie halen bij een koffietentje in de buurt. Wandel erheen met een tijdschrift onder je arm of spreek er af met iemand voor een coffee to go: ga in ieder geval lekker de deur uit.
  2. Maar de oplossing kan ook zijn …… deelnemer worden van het Senioren Hobby Centrum in Mill. Wij hebben een unieke formule. Meer dan 20 hobby mogelijkheden, zowel overdag als in de avonduren. Samen met je leeftijd genoten bezig zijn met een hobby. Nieuwsgierig of er iets voor je bij is, kijk op de site voor een overzicht van alle hobby’s. Bel of mail Ans Bardoel  leden administratie 06-34484961 info@seniorenhobbycentrum.nl  / www.seniorenhobbycentrum.nl /www.jeugdhobbycentrum.