Persbericht 43 – 2021

Vele voordelen om deelnemer te worden van het SHC Mill

Je manier van handelen, denken en voelen heeft invloed op je gezondheid, deelname aan een sociaal leven en veiligheid. Jouw levensstijl zal dus een grote invloed hebben op je welzijn. De mate waarin je mentale taken uitvoert is bijvoorbeeld één factor die je hersenen gezond kan houden. Het is dus een goed idee om activiteiten te doen zoals kruiswoordpuzzels, sudoku of schaken. Maar naast het trainen van je geheugen, aandacht of concentratie, zijn er nog andere dingen , het is ook heel leuk om deelnemers te worden bij het Senioren Hobby Centrum in Mill.

Een ander belangrijk aspect van actief worden is dat een persoon zich zo bekwaam mogelijk voelt in zijn dagelijks leven. Het is goed voor iemand om in staat te zijn om zijn leven of zijn gezondheidstoestand te blijven beheersen. Dit zal hem enorm helpen als het gaat om het vergroten van zijn zelfrespect en welzijn. Bij het Senioren Hobby Centrum leer je mensen kennen die samen met jou met dezelfde hobby bezig zijn. Er worden ervaringen uitgewisseld, kennis gedeeld en er is altijd een deskundige teamleider aanwezig om je te begeleiden.

De enige echte eis aan een hobby is dat het iets moet zijn waar je van geniet. Het is een uitstekende manier om met iets heel anders bezig te zijn. Daardoor werkt de hobby ontspannend. Het is een populair idee dat er na je pensionering alle tijd is voor hobby’s. Ook al is dat op zichzelf waar, het is op die leeftijd soms een hele uitdaging nog iets nieuws te leren. Heb je jezelf op een jongere leeftijd al een hobby eigen gemaakt, dan is het veel gemakkelijker om daar gewoon mee door te gaan op hogere leeftijd.

Het Senioren Hobby Centrum in Mill  is een unieke formule. We hebben meer dan 20 hobby mogelijkheden, zowel overdag als in de avonduren. Samen met je leeftijd genoten bezig zijn met een hobby. Momenteel is het Senioren Hobby Centrum nog gesloten door Corona, maar je aanmelden via de ledenadministratie is belangrijk voor deelname in het nieuwe seizoen, we staan dan voor je klaar. We gaan maandag 6 september van start.

Nieuwsgierig of er iets voor je bij is, kijk op de site voor een overzicht van alle hobby’s.  Bel of mail Ans Bardoel  leden administratie 06-34484961 info@seniorenhobbycentrum.nl  / www.seniorenhobbycentrum.nl /www.jeugdhobbycentrum.