POP UP – CREATIEF NIEUW bij het HOBBY CENTRUM – MILL

Het seizoen van het Hobby Centrum-Mill is 10 maanden per jaar. Alle hobby bijeenkomsten zijn nu per week, of 1 of 2x per maand. Nieuwe deelnemers geven signalen af dat er ook behoefte is aan korte bijeenkomsten, snel iets leren.

Vanaf september gaan wij starten met creatieve Pop-up- workshops, toegankelijk voor iedereen! Deze bijeenkomsten worden gedurende een periode van zes weken aangeboden, één avond  ( maandag) per week.  Hoe leuk is het bezig te zijn en/of kennis te maken met een creatieve en misschien nieuwe techniek.  Er komt in die periode één vaardigheid aan bod, steeds onder begeleiding van een deskundige op dit gebied. Groepsgrootte is max. 6-10 deelnemers. De kosten zijn €25 per workshop voor 6 bijeenkomsten. Materiaalkosten zijn in overleg met de begeleiders.

 

Dit zijn de Pop-ups die wij aanbieden:

 

Sept./Okt: Leren tassen maken               onder leiding van Mieke .

Nov./Dec:  Sieraden maken                      onder leiding van Daniëlle.

Jan/Febr:  Creatief borduren                    onder leiding  van Tonnie.

Mrt/April:  Vilten                                          onder leiding  van Hilde.

 

Zoals in de nieuwe naam van het Hobby Centrum al te zien is, zijn wij geen Senioren Hobby Centrum meer! Er is geen leeftijdsgrens!  Deelnemen aan meerdere Pop-up bijeenkomsten is mogelijk. Wij verwelkomen graag iedereen, jong en oud!!

 

Wil je meer informatie, mail of bel even Ans Bardoel leden adm. 06.34484961 – info@seniorenhobbycentrum.nl