Hobby Doe Wat (2021)

Mill 4 mei 2021

Geachte standhouders van Manifestatie Beurs Hobby DoeWat – Mill

Vanwege de aanhoudende coronacrisis  hebben we besloten de eerstvolgende Beurs Hobby DoeWat – zondag  3 oktober 2021 te annuleren. U en onze gezondheid  staat voorop.Bijzonder jammer, dat we dit voor het tweede jaar deze beslissing moeten nemen.

Bijkomend probleem is ook dat we op korte termijn geen geschikte locatie kunnen vinden, wetende dat  we niet meer kunnen beschikken over de evenementenhal van City Resort( vh. Fitland ) in Mill en ook niet de sporthal  De Looierij – Mill.

Beurs commissie is volop bezig om zich te orieoteren  om beurs 2022 wel  te kunnen laten doorgaan. Hopende dat corona regelgeving dit dan toe laat, en we weer kunnen beschikken over een betaalbare –ruime locatie.

Mocht u vragen , mogelijk voorstellen – ideeen hebben dat vernemen we dit zeer graag.

Beurscommissie HOBBY DOEWAT.

Secr. Riny Weerts  hobbydoewat@seniorenhobbycentrum.nl

Riny Weerts
Peter Zuidstraat 14
5845 AL St. Anthonis
tel.: 06-40892059


Zeer geachte deelnemers-standhouders van Beurs Hobby DoeWat.

Met pijn in ons hart moeten we U laten weten dat de 34ste Beurs Hobby DoeWat 2020 dit jaar vanwege het coronavirus niet door zal gaan. We hebben alle scenario’s onderzocht en zijn helaas tot de conclusie gekomen dat we niet een volwaardig beursdag, rekening houden met de regel 1.5 meter: de garantie kunnen bieden zoals je dat van ons gewend bent.

Dit vinden wij uiteraard ontzettend jammer. Maar wees niet getreurd! We komen terug en wel op zondag 3 oktober 2021. Locatie City Resorts – Mill. In de hal zijn meer lampen en tochtschermen aanwezig om het aangenamer te maken voor onze standhouders.

Inschrijven is nu al mogelijk voor het jaar 2021, dit geeft dan de zekerheid vaneen standplaats. Graag reactie aan: hobbydoewat@seniorenhobbycentrum.nl

We wensen u een mooie –fijne-gezonde periode toe, en hopen elkaar op zondag 3 okt.2021 weer te mogen ontmoeten.

Namens commissie Hobby DoeWat-Mill.

Dhr. Riny Weerts.

Contactpersoon:

Riny Weerts
Peter Zuidstr. 14
5845 A.L. St. Anthonis
tel.: 06.40892059

E. hobbydoewat@seniorenhobbycentrum.nl

Voor een filmimpressie van de beurs van 2019:

Hobbybeurs DoeWat -Mill volop inspiratie voor een nieuwe hobby.

Op de 1 ste zondag in de maand oktober ( 4 okt.2020) vindt in de Sporthal – Mill de jaarlijkse beurs Hobby DoeWat plaats, een van de grootste hobby beurzen in Z. Nederland. Mensen van alle leeftijden kunnen hier kennismaken met hobby’s, verzamelingen of andere liefhebberijen. De toegang is gratis voor kinderen t/m 12 jaar, ouderen betalen 3,50 euro per persoon.

Elk jaar ( al weer voor de 34 ste keer) organiseert de Senioren Hobby Centrum-Mill (SHC- Mill) een hobby-vrije tijds beurs in Sporthal van City Resort – Mill De beurs is bedoeld voor mensen van alle leeftijden. Van 11:00 tot 17:00 uur kunnen zij hier kennis maken met leuke vrijetijdsbestedingen, zoals hobby’s en verzamelingen.

Heeft u een hobby waarvan u ook zo geniet, dan mag u de beurs Hobby DoeWat zeker niet missen. Als creatieveling kunt u terecht bij meer dan 100 standhouders, geëtaleerd op meer dan 130 tafels, Ook kunt u voor praktisch elke hobby materialen aanschaffen. Hobby DoeWat biedt teveel om op te noemen. Zo halen verzamelaars hun creatieve hart op bij de vele kramen die tot de nok toe gevuld zijn. En creëren modelbouwers traditiegetrouw op schaal hun eigen wereld.

Mensen ontdekken hier hun hobby

Het doel is vooral mensen die met hun vrije tijd niet goed raad weten iets mee te geven, hen te stimuleren. Het ligt me niet, dat kan ik niet, dat willen we graag doorbreken. Soms heeft men het zelfs nooit geprobeerd. Wij zeggen: Probeer het eens. Stel jezelf kleine doelen; ga eens even net iets anders doen. Vaak blijkt men aangenaam verrast door te ontdekken bepaalde dingen juist wel goed te kunnen! Velen ontdekken hier hun nieuwe hobby. Dat maakt hun leven interessanter en leuker. Men heeft iets omhanden.”

Veelal handwerk

Op de beurs zien we vele tientallen verschillende hobby’s. De verscheidenheid is groot en varieert van het klassieke boetseren en kantklossen tot het moderne schilderen met airbrush technieken. Er zijn edelsmeden en houtbewerkers. Gewoon teveel om op te noemen, je moet gewoon meedoen of komen kijken. Met de herfst en winter voor de deur kan dit het begin zijn van een mooie en plezierige vrije tijdsbesteding.

Voor meer info : hobbydoewat@seniorenhobbycentrum.nl 06.40892059 – o.a. voor aanmelden standhouders ( kosten € 10,– per tafellengte van 2 mtr.) – Info@seniorenhobbycentrum.nl / Bestuur@seniorenhobbycentrum.nl / jeugd@hobbycentrum.nl