Wanneer mag ik deelnemer worden bij het SHC MILL?


Dat is een vraag die we regelmatig krijgen Wanneer ben ik welkom bij het SHC om deel te nemen aan een activiteit? Wanneer ben ik senior?
Dit is een fase waarin er meer rust, ruimte en zelfkennis is. Je jezelf minder hoeft te bewijzen, je wel zo’n beetje weet wie je bent en hoe het leven in elkaar zit . Dit is de tijd wanneer je meer dingen voor jezelf kunt doen want je kinderen zijn groot, je verdient meer of hoeft zelfs helemaal niet meer te werken. Dat kan voor de een beginnen bij 50 jaar, bij de ander misschien bij 70 jaar. Hoe senioren zich dan wel of niet moeten gedragen is echt niet aan de orde. Waar de één super actief is en van alles uitprobeert, kan een ander dat misschien niet meer of weet dat alleen vissen iets voor hem is en hij niet verder hoeft te kijken. Dat is juist zo leuk! Geen enkel mens is hetzelfde, dus laten we nou ook niet verlangen van elkaar dat we ons hetzelfde gedragen.

Vanaf 50 jaar ben je welkom bij het Senioren Hobby Centrum Mill en het is geen vereiste dat je inwoner bent van de gemeente Mill en Sint Hubert, we hebben deelnemers uit de hele regio en ver daarbuiten. Wij bieden meer dan 24 verschillende hobby’s aan. Hier krijg je begeleiding en wellicht een maatje die met je meedoet. Ben je toe aan veranderingen, begin er meteen mee en wacht niet tot morgen. We hopen in september weer te kunnen gaan starten, rekening houdend met de corona maatregelen. Bel of mail Ans Bardoel leden administratie 06-34484961 info@seniorenhobbycentrum.nl / www.seniorenhobbycentrum.nl